Archief 2015

< terug naar het actuele nieuws

15/12/15
Ook zo’n zin in kerst?.
Het is alweer bijna kerst. En Schoonheidssalon Sipman heeft leuke cadeaus voor onder kerstboom . Maar u kunt zichzelf natuurlijk ook een gezichtsbehandeling of massage cadeau doen!

15/11/15
Sinterklaas cadeau-ideeën.
Sinterklaas is weer in het land. Op zoek naar een origineel cadeau ? Wat dacht u van een cadeaubon die te besteden is in mijn salon, of een mooi Nouvital pakket? Alles feestelijk ingepakt uiteraard!

7/10/15
Bereid je huid goed voor op de wintersport(zon). Begin nu vast met de voorbereiding: bouw met Colladeen Visage een natuurlijke SPF 15 op en bescherm je huid van binnenuit! Details over deze actie kun je vinden op de actie-pagina. Meer informatie over Colladeen Visage kun je vinden op de pagina producten. Colladeen Visage is verkrijgbaar in mijn salon.

12/6/15
De eindexamens zijn voorbij en nu is het… Partytime! Wij vieren het met je mee met twee leuke acties: een gezichtsbehandeling voor slechts 25 euro en twee leuke gift boxen om cadeau te doen voor als je naar een eindexamenfeestje gaat.Kijk snel op de actie-pagina voor alle details!

30/4/15
Verwen je moeder met moederdag!
Schoonheidssalon Sipman heeft allerlei leuke cadeaus voor moeder: o.a. een giftbox van Nouvital, een cadeaubon of laat je moeder meedoen met mijn speciale voorjaarsactie: een volledige gezichtsbehandeling voor slechts 34 euro (i.p.v. 46 euro). Op deze pagina vindt je meer informatie over deze cadeau-ideeën!

9/4/15
Win mooie prijzen met de Anbos winactie! (Deze actie is inmiddels afgelopen)
Vanaf dinsdag 7 april start ANBOS met de 10 weken durende winactie. Iedere dag maak je kans op beautybonnen t.w.v. € 50,00, een mini-abonnement van Fabulous Mama t.w.v. € 19,95 of J/M t.w.v. € 19,80, een bioscoopbon voor twee personen en op de hoofdprijs: “Een jaar lang gratis naar de schoonheidsspecialist” t.w.v. € 400,-. Kijk snel op de actiepagina!

26/3/15
Nieuw: de giftbox van Nouvital
Nouvital heeft iets nieuws… de giftbox. Verkrijgbaar in diverse varianten. Kijk op de pagina acties voor meer informatie.

5/3/15
Goed voorbereid het nieuwe voorjaar in!
Maak nu een afspraak bij Schoonheidssalon Sipman en u betaalt slechts 34 euro in plaats van 46 euro voor een volledige behandeling. En als u besluit een vervolgbehandeling te nemen dan is dat eveneens voordeliger! Kijk snel op de pagina acties voor alle details.

5/3/15
Het nieuwe Snow Algae serum: geschikt voor elk huidtype
Dit nieuwe serum van Nouvital bevat een extract van een bijzondere sneeuwalg. Het alg-extract stimuleert een speciaal gen (Klotho) in de huidcellen, dat de levensduur van de cellen verlengt. Hierdoor wordt de huid beschermd tegen veroudering en behoudt haar gezonde uiterlijk. Tevens werkt het extract verzachtend en hydraterend. Kijk voor meer informatie op de website van Nouvital.

19/2/15
Schoonheidssalon Sipman introduceert de klantenkaart
Voor vaste klanten doen we iets extra’s en introduceren we de klantenkaart. Bij elke bezoek aan onze salon krijgt u een stempel en bij een volle kaart ontvangt u 10% korting op uw volgende behandeling naar keuze. Zie ook de pagina acties voor meer informatie.

19/2/15
Vriendinnenactie
Je vriendin introduceren bij Schoonheidssalon Sipman is interessant! Wanneer jouw vriendin een afspraak maakt krijgt ze direct 15% korting op de behandeling. Bovendien ontvang jij ook 15% korting op een volgende behandeling. Kijk snel bij mijn acties voor meer informatie.

19/2/15
Praktijkruimte te huur / collega ZZP-er gezocht
Ben je zelfstandig onderneemster of wil jij voor jezelf beginnen, maar heb je geen ruimte voorhanden? Ik biedt mijn praktijkruimte te huur aan voor enkele dagen (van 9 tot 15 uur) per week. De ruimte is geschikt als een schoonheids- en massagesalon. Geïnteresseerd? Neem contact op met Mark of Monique Sipman. Zie ook acties.