Archief 2016

< terug naar het actuele nieuws

31/12/16
En de winnaar van de laatste Like, Share & Win actie is…. Simoon Saes! Gefeliciteerd Simoon. Iedereen bedankt voor het meedoen met de actie en de allerbeste wensen voor 2017!

24/12/16
De winnaar van de tweede Like, Share & Win actie van deze maand is bekend. Gefeliciteerd Marlies Waterschoot! Je hebt een volledige gezichtsbehandeling gewonnen. U kunt deze maand nog 1 keer kans maken om te winnen in het derde en laatste deel van mijn decemberactie.

05/12/16
Van harte gefeliciteerd Marjan Coolen ! Jij bent de winnaar van de eerste Like, Share & Win december actie. Veel plezier met je Nouvital geschenkset :). We gaan door met deel twee van deze actie: kijk snel op mijn facebookpagina. Like, share en maak kans op de tweede prijs van deze maand:een volledige gezichtsbehandeling t.w.v. 46 euro.

03/10/16
Leuke actie van Anbos.
Anbos heeft nu een leuke actie: zet iemand in het zonnetje door haar (of hem) te plaatsen in de beautygalerij op www.anbostijdomtestralen.nl. Leuk om te doen en je maakt nog kans op een prijs ook: een beautybehandeling voor twee! Deze actie loopt tot 13 november 2016. Anbos is de brancheorganisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Nederland. Schoonheidssalon Sipman is hierbij aangesloten.

17/03/16
Nieuw: een seizoensbehandeling bij Schoonheidssalon Sipman.
Schoonheidssalon Sipman heeft voor elk seizoen een behandeling op maat.Zo kan je huid na de winter wel een oppepper gebruiken! Lees op mijn actiepagina wat deze voorjaarsbehandeling inhoudt.

03/02/16
Prijswinnaars bekend!.
Zoals beloofd volgen hier de prijswinnaars van mijn Cerasome Regenerative actie. De gelukkigen zijn: Monique Heijmans en Angelique Houben. Van harte gefeliciteerd! Jullie mogen de set van 8 capsules bij mij komen ophalen.