Mijn visie

DSC_6288-klein3

Schoonheid komt van binnenuit

De gesteldheid van de huid wordt voor een groot gedeelte bepaald door erfelijke factoren. Welke genen heeft u meegekregen? Daarnaast is uw leefstijl van invloed. Wat eet u, hoe slaapt u, rookt u? Ik hoef het u niet te vertellen; dat wist u al. Hoe voelt u zich, ontspannen of gestrest? Wat speelt zich af in uw omgeving? Ook uw innerlijke gesteldheid is van grote invloed op de uitstraling van uw huid.

U bent goed zoals u bent

Het is niet mijn streven om perfect te zijn, dat verwacht ik ook niet van iemand anders. Dan zouden we allemaal hetzelfde zijn. Saai! Ondanks beloftes van wondermiddelen en wonderapparaten heb ik nog nooit iemand zonder rimpels of vlekjes door het leven zien gaan. ‘Sprookjes bestaan niet’, zeg ik altijd maar.

Een goede verzorging

Wel zie ik het belang van een goede verzorging. Met een goede verzorging verbetert de conditie van de huid. Daarnaast vindt u het wellicht verzorgd staan als uw bovenlip en/of kin onthaard zijn. Ik begeleid u er graag bij om uw huid te laten stralen, om haar zowel van de binnen- als de buitenkant een boost te geven. Misschien vindt u het (voornamelijk) plezierig om te ontspannen. Ook daar vaart uw huid wel bij. Het is mij een genoegen om u die ontspanning in mijn stoel te laten ondergaan.